ISPARTA / MERKEZ - Direkli Ortaokulu

Eyl

İlköğretim Haftası kapsamında okulumzda İlköğretim Haftası Kutlama programı düzenlendi. Çoşkuyla geçen etkinlikte öğrenciler ilköğretim haftasını kutladı.

May

Okulumuzda matematik dersinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilmiş olan matematik atölyesi araç ve gereçleri etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Öğrenciler materyaller sayesinde matematiği somutlaştırarak daha kolay ve kalıcı şekilde öğrenmektelerdir.

May

Okulumuzda teknolojiden bilinçli olarak yararlanmanın önemi hakkında öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yapıldı.

May

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Atabey Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerinden Doç. Dr. Bekir ATAR Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuz öğrencilerine Geçmişten Geleceğe Tarım, Önemi ve Teknolojileri konulu seminer verdi. Okulumuz olarak Sayın Hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen Lgs Hazırlık kaynakları öğrencilerimize dağıtıldı.